Kyllingkarbonader

En enkel og smaksrik middag med karbonader av kyllingkjøttdeig. Oppskriften er til 4-5 personer.

[ingredients title=»Ingredienser»]

  • 2 pakker kyllingkjøttdeig
  • 2 egg
  • 1 kinesisk hvitløk
  • 1/2 løk
  • 2 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1 ts paprika
  • 1 ts karri

[/ingredients]

[directions title=»Fremgangsmåte»]

  1. Bland alle ingrediensene i en bolle og kna sammen.
  2. Formes til karbonanader og stekes i stekepanne.

[/directions]

Jeg serverte båtpoteter til. Da vasket jeg potetene og delte de opp i båter. Ringlet over olje og potetkrydder. Kryddene har jeg kjøpt i Hellas, men du kan godt bruke salt, pepper og rosmarin. Stekes i ovnen på 200 grader ca 15-20 min., alt etter hvor store potetbåtene er.

Sausen lagde jeg av fløte og baconost. Jeg kokte ut stekepannen med ca 2 dl.fløte, tilsatte 1 ss baconost, og lot det koke et par minutter. Sausen passet godt til med sin milde smak sammen med de mer smaksrike karbonadene.

 

Kommenter under

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felter er merket med *