Panna Cotta med bringebær og blåbær

En deilig dessert blir aldri feil, og denne er i tillegg både enkel og rask å lage. Og kjempegod !

[ingredients title=”Ingredienser “]

  • 6 dl kremfløte
  • 1 vaniljestang
  • 1 dl sukker
  • 3 plater gelatin

[/ingredients][ingredients title=”Ingredienser Bringebærsaus”]

  • En pakke frosne bringebær
  • 1 dl.sukker
  • Litt sitronsaft

[/ingredients][directions title=”Fremgangsmåte Panna Cotta”]

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann ca 10 min.
  2. Kok opp fløten sammen med sukker og splittet vaniljestand. Pass på å få med frøene fra vaniljestangen.
  3. Ta kjelen av platen når sukkeret er oppløst, og ha i gelatinen.  Viktig at det ikke koker etter at gelatinen er i.
  4. Rør til gelatinen er oppløst og ha det over i porsjonsskåler.  Settes kaldt i 3-4 timer før servering.

[/directions][directions title=”Fremgangsmåte Bringebærsaus”]

  1. Tin opp bringebæra og la den koke opp sammen med sukker og sitronsaft.
  2. Kjør massen i en blender eller i en kjøkkenmaskin og sil den deretter gjennom et dørslag for å fjerne mesteparten av steinene i bringebæra.
  3. Hell sausen over desserten og pynt med friske bringebær og blåbær.

Det er utallige varianter på tilbehør til desserten, og dette er en av dem. Enkel og god dessert som virkelig bør smakes 🙂

Kommenter under

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felter er merket med *