Biffsalat med chili

En deilig rett som kan spises som middag eller lunsj. Også fin å putte i en boks og ta med på jobb.

[ingredients title=”Ingredienser”]

  • Forskjellige grønne salater
  • 1/2 rød paprika
  • 1/2 rød løk
  • 1/2 rød chili uten frø
  • 1 pakke aspargesbønner
  • 4 stangselleri
  • 1 boks plommetomater
  • 500 gram biffkjøtt

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. .Kok opp aspargesbønner og avkjøl de raskt i kaldt vann. Del opp i passende biter.
  2. Kutt opp løk, chili, paprika, tomat og stangselleri.
  3. Bland alle ingrediensene sammen med salaten.
  4. Del kjøttet opp i strimler.
  5. Stek kjøttet, ha på salt og pepper etter smak.
  6. Legges oppå salaten før servering.

[/directions]

[ingredients title=”Ingredienser til dressing”]

  • 1 dl. limesaft
  • 1 ts oystersauce
  • 1 ts balsamicoeddik
  • 1 ts ketjap manis
  •  1 ss Hoisinsaus

[/ingredients]

Bland sammen ingrediensene til dressingen, og smaksett salaten med den. Det ble en fargerik salat som smakte godt . Vel verdt å prøve 🙂

 

Kommenter under

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felter er merket med *