Grove pizzasnurrer

Her er oppskrift på gode og mettende pizzasnurrer. Fine å ha i matpakka på skolen eller på jobb, og kjekt å ha i fryseren.

[ingredients title=”Ingredienser”]

  • 350 gram grov sammalt hvete
  • 100 gram havregryn
  • 100 gram grovmalt rugmel
  • 650 gram hvetemel
  • 1 pakke gjær
  • 1 ts salt
  • 2 ss olje
  • 8 dl melk

[/ingredients]

[ingredients title=”Ingredienser til fyll”]

  • 2 pakker kjøttdeig
  • 2 ts tørka oregano
  • Salt/pepper
  • 1 glass tomatpure
  • Litt vann
  • Revet ost

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Varm melken sammen med olje til 37 grader.
  2. Bland sammen alle ingredienser i en kjøkkenmaskin eller for hånd.
  3. Eltes i 4-5 min.
  4. Tilsett evt mer mel viss deigen er klissete. Den skal slippe bakebollen.
  5. Settes på et lunt sted for heving til dobbelt størrelse.
  6. Deigen deles i to og kjevles ut til rektangel.
  7. Legg på kjøttfyllet først og ost oppå der igjen. Ikke legg fyll helt ut i kantene på langsiden.
  8. Rull sammen til ei lang pølse.
  9. Del opp til snurrer og legg på stekebrett. Legg evt mer ost på hver snurr.
  10. Etterheves ca 30 min.
  11. Stekes på 200 grader i ca 15-20 min.

[/directions]

Det ble 35 snurrer av god størrelse av oppskriften. Et godt alternativ til brødskive 🙂

Kommenter under

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felter er merket med *