Nøttebunn med Mascarponekrem og frisk bærsaus.

Jeg liker ikke å kaste mat, og etter sagopuddingen jeg lagde så ble det eggehviter og bærsaus til overs. Derfor ble det kake av eggehvitene og deilig bærsaus ved siden av. Mascarponecrem er bare fantastisk godt, og det ble en frisk kake som også kan brukes til dessert.

[ingredients title=”Ingredienser til nøttebunn”]

  • 4 eggehviter
  • 150 gram hasselnøtter
  • 150 gram melis

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Pisk eggehvitene stive.
  2. Mal nøttene og tilsett melisen.
  3. Bland nøtter og melis forsiktig inn i eggehvitene.
  4. Stek i smurt rund form ca 22-24 cm på 160 grader i 30-35 min.

[/directions]

[ingredients title=”Ingredienser til mascarponekrem.”]

  • 250 gram mascarponeost
  • 3 dl creme fraiche
  • 100 gram melis
  • Saften fra presset appelsin

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Bland ost, creme fraiche og melis.
  2. Pisk sammen til stiv krem.
  3. Bre kremen over kaken og server med bærsaus ved siden av.

[/directions]

Kommenter under

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felter er merket med *