Semulegrynsgrøt

Grøt er god og enkel mat å lage. Semulegrynsgrøt spiste jeg mye av når jeg var mindre, men jeg må innrømme at det ikke har blitt så ofte etter at jeg ble voksen.  I dag har jeg laget det, og det smaker godt til lunsj eller til kvelds. Jeg er vant til å spise den med sukker og kanel og et smørøye.

[ingredients title=»Ingredienser»]

  • 1 liter melk
  • 100 gram semulegryn
  • 1 1/2 ss sukker
  • Sukker, kanel og smør til å ha oppå grøten

[/ingredients]

[directions title=»Fremgangsmåte»]

  1. Kok opp melken og tilsett semulegryn under omrøring.
  2. Skru ned platen og la det småkoke i 10- 15 min.
  3. Rør av og til slik at det ikke svir seg i bunnen på kjelen.
  4. Tilsett sukker helt mot slutten.
  5. Server med rød saft.

[/directions]

Kommenter under

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felter er merket med *