FISKEGRYTE I OVN

Vi har god tilgang på fisk, og jeg synes fisk er kjempegodt. Dette er en fiskerett som lages i ovnen med deilig saus av Creme Fraiche og fløte.

[ingredients title=”Ingredienser”]

  • Ca 1 kg torsk eller annen hvit fisk,skinn og beinfri
  • Salt
  • 1/2-1 løk
  • 10 cm purreløk
  • 1 kinesisk hvitløk
  • Chili, enten fersk eller tørket
  • 3-4 tomater
  • 2 dl Creme Fraiche
  • 2 dl fløte

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Legg fisken i en ildfast form.
  2. Dryss over litt salt.
  3. Stek finhakket løk, purreløk, chili og hvitløk til det har blitt blankt. Ta så mye chili som du ønsker, eller du kan la være å bruke det.
  4. Tilsett oppdelte tomater og la det steke med.
  5. Tilsett Creme Fraiche og rømme pg la det koke sammen et par minutter.
  6. Smak til med salt.
  7. Hell sausen over fisken.
  8. Stekes i ovnen ca 30 min. eller til fisken er ferdig.
  9. Server kokte poteter og gulrot til.

[/directions]

Kommenter under

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felter er merket med *