FISKEKAKER

Idag har vi laget fiskekaker av sei og lyr. Hjemmelagde fiskekaker kan ikke sammenlignes med de du kjøper, og er verdt jobben det tar å lage de. Denne oppskriften er enkel og gir gode fiskekaker.

[ingredients title=”Ingredienser”]

  • 600 gram fisk
  • 2 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • 1/4 ts muskat
  • 1/4 løk
  • 1 ss potetmel
  • 2 dl melk
  • 1 egg
  • Smør til steking

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Ha fisk, salt, krydder og løk i foodprosessoren og bland sammen til deigen har samlet seg.
  2. Ha i potetmel og spe med melken.
  3. Ha i egget til slutt.
  4. Stekes på stekepanne til de er gjennomstekte og godt gyldne.

[/directions]

 

Kommenter under

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felter er merket med *