Om denne bloggen

Hei og velkommen til Mat vi liker.

Jeg lager mat som smaker godt, og hvis den samtidig er enkel og rask å tilberede, så synes jeg det er et stort pluss. I en travel hverdag er det viktig å kose seg med god mat, men tiden strekker ikke alltid til viss det tar lang tid å tilberede den. I helgene kan jeg heller bruke lenger tid på matlagingen, noe av det beste er når det putrer i grytene og deilig aroma fyller kjøkkenet.

Jeg liker godt tradisjonell husmannskost, men er også glad i mat som river litt i smaksløkene.

I denne bloggen vil du finne alle kategorier av mat, alt fra enkle middager og mer eksotisk mat til desserter, kaker og gjærbakst. Mat vi liker omfatter alle typer mat, ja rett og slett mat som vi liker. 🙂

Håper du finner glede og inspirasjon i å følge meg, og kom gjerne med tilbakemeldinger.

Hilsen Laura.