En deilig kyllingrett som nesten lager seg selv. Servert med ris og brokkoli.
[ingredients title=”Ingredienser”]
- 1 grillet kylling
- 1 paprika
- 1 boks creme fraiche
- 2 store ss Mango Chutney
- 1 ts Sambal Oelek
- 1-2 ts karri
- 2 dl revet ost.
[/ingredients]
[directions title=”Fremgangsmåte”]
- Del kyllingen opp i biter.
- Strimle opp paprikaen.
- Stek kylling og paprika til kyllingen har blitt litt gylden.
- Ha kylling/paprika over i ei ildfast form.
- Bland sammen creme fraiche, Sambal Oelek, Mango Chutney, karri.og halvparten av den revne osten.
- Fordel blandingen over kyllingen.
- Strø resten av osten over.
- Stekes i ovn på 200 grader ca 25-30 min., til osten er gylden på toppen.
[/directions]
Jeg kokte ris med Gurkemeie i vannet. Det gjorde jeg for å få en fin gulfarge på risen. I tillegg hadde jeg brokkoli til. Ønsker du en mer spicy rett, er det bare å tilsette litt mer Sambal Oelek og/eller karri. En nydelig rett med kylling som hovedingrediens 🙂