Strimla svinekjøtt med epler og karri

En deilig rett med mange gode ingredienser som gir gode smaker. Den kan gjøres så sterk du vil ved å tilsette mer karri. Ved å følge oppskriften så ble det en ganske mild rett, men likevel en god smak av karri.

[ingredients title=”Ingredienser”]

  • 400 gram strimla svinekjøtt
  • 1-2 epler
  • 1 rødløk
  • 1 paprika
  • 1/2 brokkoli
  • 3/4 boks creme fraiche
  • 2 ts karri
  • Salt og pepper
  • 1 1/2 dl vann
  • Olje og smør til steking

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Stek svinekjøttet med salt og pepper.
  2. Tilsett karri.
  3. Tilsett finstrimla løk, paprika, små buketter av brokkoli og eple i båter.
  4. Tilsett litt av vannet og la det koke med slik at retten ikke blir tørr.
  5. Tilsett creme fraiche og bland forsiktig.
  6. Tilsett evt resten av vannet og la retten småkoke 3-4 min.
  7. Vend forsiktig i retten underveis.
  8. Smak til med mer salt og evt mer karri viss du ønsker det.
  9. Server med kokt ris.

[/directions]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *