Kylling er noe jeg bruker mye av fordi jeg synes det er godt og enkelt å lage gode retter av. I dag som mange andre dager er det greitt med noe som ikke tar altfor lang tid å tilberede, og dette faller garantert i smak 🙂
[ingredients title=”Ingredienser”]
- 3 kyllingfileter
- 1/2 løk
- 2 paprika i forskjellige farger
- 1 chili, skrap ut mesteparten av frøene viss du ikke ønsker den sterk
- 3 ts karri
- 1 sitrongress, splitta. Kan sløyfes eller ta saften av en lime eller 1/2 sitron
- 1 boks kokosmelk
- 5 dl kyllingkraft
- 1,5 dl. creme fraiche
- Salt
[/ingredients]
[directions title=”Fremgangsmåte”]
- Stek finhakka løk til den er blank.
- Tilsett strimlet kyllingfilet og stek med.
- Tilsett karri og bland det godt inn i kjøttet.
- Tilsett oppkutta sitrongress, paprika og chili, tilpass mengden chili etter hvor sterk du vil ha retten.
- Tilsett kokosmelken, kraft og creme fraiche og la alt koke sammen. Jeg lagde kraft av vann og kyllingbuljongterning.
- Smak til med salt og evt mer karri.
- Server med godt brød.
[/directions]