Kylling og honning passer godt sammen, og i tillegg med tomater, kikerter, ananas og timian, så blir det en nydelig sammensetning av smaker.
[ingredients title=”Ingredienser”]
- Rå kyllinglår
- 3 bokser hermetiske tomater
- 2 bokser kikerter
- 1 liten boks ananas i biter
- 1 pakke grønnkål
- Frisk timian
- Salt
- 3 ss honning
- 2 ss soyasaus
- 2 ss olje
- saften av en sitron
[/ingredients]
[directions title=”Fremgangsmåte”]
- Start med å blande sammen tomater, kikerter, ananas, grønnkål. Dette legges i ei ildfast form.
- Bland sammen honning, olje, soyasaus og sitronsaft, og pensle det på kyllinglårene.
- Legg lårene over tomatblandingen.
- Hell over resten av marinaden.
- Dryss litt salt over lårene.
- Stek på 210 grader i ca 60 min, eller til lårene er ferdige.
- Server med kokt ris.
[/directions]