Til helgen hører det ofte med å spise pizza, og jeg har ikke tall på hvor mange jeg har laget opp gjennom årene, det er ikke få :-). Jeg våger å påstå at alle har vært gode, men siden jeg sjelden bruker oppskrift, så er det vanskelig å lage den samme to ganger. Jeg bruker en dæsj av det og en dæsj av det når det gjelder krydder, og da blir det ofte utrolig gode smaker.
I dag har jeg laget en enkel en, uten noe særlig annet enn kjøttdeig og ost, men smaken er god likevel.
[ingredients title=”Ingredienser”]
- Pizzadeig
- 400 gram kjøttdeig
- Salt og pepper
- Tørka oregano
- Karri
- 3 ss tomatpure
- Vann til passe konsistens, ca 3-4 dl.
- Revet ost
- Pepperoni
[/ingredients]
[directions title=”Fremgangsmåte”]
- Lag pizzadeig etter oppskrift på bloggen.
- Kjevle deigen ut i langpanne.
- Steik kjøttdeigen. Tilsett salt og pepper.
- Tilsett tomatpure og vann og la det koke sammen til en god tomatsaus.
- Tilsett en god del oreganokrydder. Jeg har kjøpt en stor pose i Hellas som jeg bruker av.
- Tilsett ca 1 ts karri.
- La alt koke et par minutter.
- Bre fyllet utover pizzadeigen.
- Strø over revet ost.
- Legg pepperoni på toppen.
- Stekes ved 225 grader i ca 15 min., eller til osten begynner å bli gylden.
- Server med en god salat ved siden av, eller spis den som den er.
[/directions]