Hjemmelaget pizza

Til helgen hører det ofte med å spise pizza, og jeg har ikke tall på hvor mange jeg har laget opp gjennom årene, det er ikke få :-). Jeg våger å påstå at alle har vært gode, men siden jeg sjelden bruker oppskrift, så er det vanskelig å lage den samme to ganger.  Jeg bruker en dæsj av det og en dæsj av det når det gjelder krydder, og da blir det ofte utrolig gode smaker.

I dag har jeg laget en enkel en, uten noe særlig annet enn kjøttdeig og ost, men smaken er god likevel.

[ingredients title=”Ingredienser”]

  • Pizzadeig
  • 400 gram kjøttdeig
  • Salt og pepper
  • Tørka oregano
  • Karri
  • 3 ss tomatpure
  • Vann til passe konsistens, ca 3-4 dl.
  • Revet ost
  • Pepperoni

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Lag pizzadeig etter oppskrift på bloggen.
  2. Kjevle deigen ut i langpanne.
  3. Steik kjøttdeigen. Tilsett salt og pepper.
  4. Tilsett tomatpure og vann og la det koke sammen til en god tomatsaus.
  5. Tilsett en god del oreganokrydder.  Jeg har kjøpt en stor pose i Hellas som jeg bruker av.
  6. Tilsett ca 1 ts karri.
  7. La alt koke et par minutter.
  8. Bre fyllet utover pizzadeigen.
  9. Strø over revet ost.
  10. Legg pepperoni på toppen.
  11. Stekes ved 225 grader i ca 15 min., eller til osten begynner å bli gylden.
  12. Server med en god salat ved siden av, eller spis den som den er.

[/directions]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *