KARIBISK KYLLINGRETT

Middag

Prøv denne gode kyllingretten, og jeg tror ikke du vil angre. Rask å lage og smaker kjempegodt. Du velger selv hvor sterk du vil ha den, kan være lurt å prøve seg fram. [ingredients title=»Ingredienser»] 3 kyllingfileter Salt og pepper 1/2 løk 400 gram kokosmelk 1 boks ananas i biter 10-12 plommetomater 1 ss karri […]

Prøv denne gode kyllingretten, og jeg tror ikke du vil angre. Rask å lage og smaker kjempegodt. Du velger selv hvor sterk du vil ha den, kan være lurt å prøve seg fram.

[ingredients title=»Ingredienser»]

  • 3 kyllingfileter
  • Salt og pepper
  • 1/2 løk
  • 400 gram kokosmelk
  • 1 boks ananas i biter
  • 10-12 plommetomater
  • 1 ss karri
  • 1/2 ts cayennepepper
  • 1/2-1 ts sambal oelek
  • 1/2 ts salt
  • Saften av en lime

[/ingredients]

[directions title=»Fremgangsmåte»]

  1. Del kyllingen opp i passende biter.
  2. Finhakk løken og stek den blank.
  3. Tilsett kyllingbitene sammen med salt og pepper og la de steke sammen med løken et par min.
  4. Legg løken og kyllingen over i en ildfast form.
  5. Legg over ananas og tomater.
  6. Bland sammen de andre ingrediensene og slå det over.
  7. Stekes på 190 grader i ca 30 min.
  8. Serveres med ris og salat.

[/directions]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.