Vi har god tilgang på fisk, og jeg synes fisk er kjempegodt. Dette er en fiskerett som lages i ovnen med deilig saus av Creme Fraiche og fløte.
[ingredients title=”Ingredienser”]
- Ca 1 kg torsk eller annen hvit fisk,skinn og beinfri
- Salt
- 1/2-1 løk
- 10 cm purreløk
- 1 kinesisk hvitløk
- Chili, enten fersk eller tørket
- 3-4 tomater
- 2 dl Creme Fraiche
- 2 dl fløte
[/ingredients]
[directions title=”Fremgangsmåte”]
- Legg fisken i en ildfast form.
- Dryss over litt salt.
- Stek finhakket løk, purreløk, chili og hvitløk til det har blitt blankt. Ta så mye chili som du ønsker, eller du kan la være å bruke det.
- Tilsett oppdelte tomater og la det steke med.
- Tilsett Creme Fraiche og rømme pg la det koke sammen et par minutter.
- Smak til med salt.
- Hell sausen over fisken.
- Stekes i ovnen ca 30 min. eller til fisken er ferdig.
- Server kokte poteter og gulrot til.
[/directions]
4 Comments
Hva er rett : Fløte i oppskriften, sant står der : tilsett Creme Fraiche og rømme og la det koke sammen
Hei Nå ble jeg forvirret Er det fløte eller rømme som skal brukes Det står nemlig fløte i indigrensoppskriften, men i fremgangsmåten står det rømme ikke hva slags rømme lett eller Sæter Så hva er det riktige Fløte eller rømme eller matfløte ?
Fløte i oppskrifta. Rømme i fremgangsmåten. Ka skal d være?
Hei. Har du glemt å sette opp hvor mange grader stekeovnen bør stå på? Eventuelt om den skal nederst i ovnen, eller i midten? Ellers ser det ut til å være en god oppskrift.
Mvh Eva Idland