Her er oppskrift på en nydelig indisk gryte. Den er mild i smaken, så ønsker du mer sting, så er det bare å tilsette mer currypaste.
[ingredients title=”Ingredienser”]
- 1 kg strimla svinekjøtt
- Smør til steking
- Salt og pepper
- 1 finhakka løk
- 2 kinesiske hvitløker
- 30 gram fersk ingefær
- 2 bokser kokosmelk
- 1/2 boks creme fraiche
- 4 ts curry paste
- 1-2 ts spisskummen
- 1 liten kinakål
- Sukkererter
[/ingredients]
[directions title=”Fremgangsmåte”]
- Stek kjøttet og krydre med salt og pepper.
- Tilsett finhakka løk, hvitløk og ingefær og la det steke med.
- Tilsett curry paste og bland godt.
- Tilsett kokosmelk, creme fraiche og spisskummen. Kok i 5-6 min.
- Tilsett finkutta kinakål og oppdelte sukkerter helt mot slutten.
- Server med kokt ris og gjerne nanbrød til.
[/directions]