En god rett med kyllingfilet, servert med bulgurhvete som er blandet med rødløk og paprika. Nydelige smaker 🙂
[ingredients title=”Ingredienser”]
- 4 kyllinfileter
- Bacon
- Fetaost
- Tørka salvie
- Tørka timian
- Salt og pepper
- Tannpirkere
- 1 boks creme fraiche
[/ingredients]
[directions title=”Fremgangsmåte”]
- Skjær et snitt i hver kyllingfilet.
- Ha salt, pepper, timian og salvie inni kyllingfileten.
- Knus fetaosten med en gaffel, og legg den inn i fileten.
- Legg baconstrimler rundt fileten og fest med tannpirker.
- Legges i ildfast form.
- Pisk creme fraiche slik at den blir tynn og slå den i formen ved siden av filetene.
- Stekes i ovn på 210 grader ca 40 min.
[/directions]
Server med kokt bulgurhvete som er blanda med litt finhakka rødløk og paprika. Jeg hadde ruccolasalat og tomat i tillegg. Sausen som ble av creme fraiche ble litt klumpete, men utrolig god på smak, og kyllingfiletene var saftige og smakfulle. Jeg hadde ikke vanlig bacon denne gangen, men brukte filetbacon i stedet, og det smakte like godt. En god rett som er lett å lage til mange gjester på en gang.