Baconsurret kyllingfilet med fetaost

En god rett med kyllingfilet, servert med bulgurhvete som er blandet med rødløk og paprika. Nydelige smaker 🙂

[ingredients title=”Ingredienser”]

  • 4 kyllinfileter
  • Bacon
  • Fetaost
  • Tørka salvie
  • Tørka timian
  • Salt og pepper
  • Tannpirkere
  • 1 boks creme fraiche

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Skjær et snitt i hver kyllingfilet.
  2. Ha salt, pepper, timian og salvie inni kyllingfileten.
  3. Knus fetaosten med en gaffel, og legg den inn i fileten.
  4. Legg baconstrimler rundt fileten og fest med tannpirker.
  5. Legges i ildfast form.
  6. Pisk creme fraiche slik at den blir tynn og slå den i formen ved siden av filetene.
  7. Stekes i ovn på 210 grader ca 40 min.

[/directions]

Server med kokt bulgurhvete som er blanda med litt finhakka rødløk og paprika. Jeg hadde ruccolasalat og tomat i tillegg. Sausen som ble av creme fraiche ble litt klumpete, men utrolig god på smak, og kyllingfiletene var saftige og smakfulle. Jeg hadde ikke vanlig bacon denne gangen, men brukte filetbacon i stedet, og det smakte like godt. En god rett som er lett å lage til mange gjester på en gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *