Bananrull med sjokolade

Jeg liker å bake noe til helgen, og denne kaken er superenkel og god. Jeg liker ikke så godt kaker som blir for søte, og denne smaker mest av sjokolade og banan. Av og til legger jeg biter av ananas sammen med bananen, da blir den friskere.

[ingredients title=”Ingredienser”]

  • 4 egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1 dl potetmel
  • 1 stor ss kakao
  • 2 dl sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 3 bananer
  • 5 dl fløte
  • 2 ts sukker
  • Hakka sjokolade

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Egg og sukker piskes til eggedosis.
  2. Bland hvetemel, potetmel, bakepulver og kakao, og sikt det i eggedosisen.
  3. Vend melblandingen forsiktig inn.
  4. Smør røren utover en bakepapirkledd langpanne. Ha gjerne formfett på papiret for at det skal slippe lettere.
  5. Stekes på 175 grader i ca 15 min.
  6. Når bunnen er ferdig stekt, hvelves den over et sukkerstrødd bakepapir.
  7. Ta av bakepapiret som da vender opp.
  8. Dryss sukker på siden som vender opp, og rull bunnen sammen på bakepapiret.
  9. La den ligge til den er kald.
  10. Rull bunnen ut, og legg på pisket krem og banan som er delt på langs. Jeg delte bananen opp i fire lengder.
  11. Rull bunnen sammen igjen og legg på fat.
  12. Dekk rullen med pisket krem og pynt med hakka sjokolade.

[/directions]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *