Biffsalat med chili

Middag

En deilig rett som kan spises som middag eller lunsj. Også fin å putte i en boks og ta med på jobb. [ingredients title=»Ingredienser»] Forskjellige grønne salater 1/2 rød paprika 1/2 rød løk 1/2 rød chili uten frø 1 pakke aspargesbønner 4 stangselleri 1 boks plommetomater 500 gram biffkjøtt [/ingredients] [directions title=»Fremgangsmåte»] .Kok opp aspargesbønner […]

En deilig rett som kan spises som middag eller lunsj. Også fin å putte i en boks og ta med på jobb.

[ingredients title=»Ingredienser»]

  • Forskjellige grønne salater
  • 1/2 rød paprika
  • 1/2 rød løk
  • 1/2 rød chili uten frø
  • 1 pakke aspargesbønner
  • 4 stangselleri
  • 1 boks plommetomater
  • 500 gram biffkjøtt

[/ingredients]

[directions title=»Fremgangsmåte»]

  1. .Kok opp aspargesbønner og avkjøl de raskt i kaldt vann. Del opp i passende biter.
  2. Kutt opp løk, chili, paprika, tomat og stangselleri.
  3. Bland alle ingrediensene sammen med salaten.
  4. Del kjøttet opp i strimler.
  5. Stek kjøttet, ha på salt og pepper etter smak.
  6. Legges oppå salaten før servering.

[/directions]

[ingredients title=»Ingredienser til dressing»]

  • 1 dl. limesaft
  • 1 ts oystersauce
  • 1 ts balsamicoeddik
  • 1 ts ketjap manis
  •  1 ss Hoisinsaus

[/ingredients]

Bland sammen ingrediensene til dressingen, og smaksett salaten med den. Det ble en fargerik salat som smakte godt . Vel verdt å prøve 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.