En deilig rett som kan spises som middag eller lunsj. Også fin å putte i en boks og ta med på jobb.
[ingredients title=”Ingredienser”]
- Forskjellige grønne salater
- 1/2 rød paprika
- 1/2 rød løk
- 1/2 rød chili uten frø
- 1 pakke aspargesbønner
- 4 stangselleri
- 1 boks plommetomater
- 500 gram biffkjøtt
[/ingredients]
[directions title=”Fremgangsmåte”]
- .Kok opp aspargesbønner og avkjøl de raskt i kaldt vann. Del opp i passende biter.
- Kutt opp løk, chili, paprika, tomat og stangselleri.
- Bland alle ingrediensene sammen med salaten.
- Del kjøttet opp i strimler.
- Stek kjøttet, ha på salt og pepper etter smak.
- Legges oppå salaten før servering.
[/directions]
[ingredients title=”Ingredienser til dressing”]
- 1 dl. limesaft
- 1 ts oystersauce
- 1 ts balsamicoeddik
- 1 ts ketjap manis
- 1 ss Hoisinsaus
[/ingredients]
Bland sammen ingrediensene til dressingen, og smaksett salaten med den. Det ble en fargerik salat som smakte godt . Vel verdt å prøve 🙂