Dette er en velsmakende middag med mange gode vitaminer. Det er ingenting i veien for å bruke blomkål i stedet for brokkoli eller begge deler.
[ingredients title=”Ingredienser”]
- 2 brokkoli, eller 2 pakker frossen brokkoli
- 800 gram kjøttdeig
- Salt og pepper
- 2 pk Bretagne kyllingsaus
- 2 egg
- Kokt pasta
- 2 dl revet ost
[/ingredients]
[directions title=”Fremgangsmåte”]
- Del brokkolien opp i buketter og kok i lettsalta vann ca 1 min.
- Legg den over i ei ildfast form.
- Brukes frossen brokkoli, legges den direkte i formen uten koking.
- Legg kokt pasta sammen med brokkolien.
- Stek kjøttdeig med salt og pepper og legg over i formen.
- Lag saus etter oppskrift på pakken.
- Pisk sammen to egg.
- Slå halvparten av sausen over egga men du rører godt.
- Slå eggeblandingen tilbake til resten av sausen og rør godt sammen.
- Tilsett 2/3 av osten i sausen.
- Slå sausen over i formen.
- Strø over resten av osten.
- Stekes på 220 grader i ca 30 min.
- Server og nyt en god middag 🙂
[/directions]