Brokkoligrateng med kjøttdeig

Dette er en velsmakende middag med mange gode vitaminer. Det er ingenting i veien for å bruke blomkål i stedet for brokkoli eller begge deler.

[ingredients title=”Ingredienser”]

  • 2 brokkoli, eller 2 pakker frossen brokkoli
  • 800 gram kjøttdeig
  • Salt og pepper
  • 2 pk Bretagne kyllingsaus
  • 2 egg
  • Kokt pasta
  • 2 dl revet ost

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Del brokkolien opp i buketter og kok i lettsalta vann ca 1 min.
  2. Legg den over i ei ildfast form.
  3. Brukes frossen brokkoli, legges den direkte i formen uten koking.
  4. Legg kokt pasta sammen med brokkolien.
  5. Stek kjøttdeig med salt og pepper og legg over i formen.
  6. Lag saus etter oppskrift på pakken.
  7. Pisk sammen to egg.
  8. Slå halvparten av sausen over egga men du rører godt.
  9. Slå eggeblandingen tilbake til resten av sausen og rør godt sammen.
  10. Tilsett 2/3 av osten i sausen.
  11. Slå sausen over i formen.
  12. Strø over resten av osten.
  13. Stekes på 220 grader i ca 30 min.
  14. Server og nyt en god middag 🙂

[/directions]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *