Crispy Duck

Crispy duck er en av mine favoritter, og i dag lagde jeg det til middag. Gjorde det veldig enkelt, kjøpte kinesiske pannekaker og Hoisinsaus på asiatisk butikk. Det går fint an å lage både pannekakene og sausen selv, men jeg synes at de du kjøper også er gode.

Jeg hadde ei hel and liggende i fryseren, og i dag hadde jeg tid til å tilberede den. Viss du ikke har smakt dette, så anbefaler jeg å prøve 🙂

[ingredients title=”Ingredienser”]

  • 1 hel and, eller lårstykker
  • Fem kinesiske krydder
  • Salt
  • 1 appelsin i båter
  • 1 glass Hoisinsaus
  • 2 pakker kinesiske pannekaker
  • 1 agurk
  • 6-7 vårløker

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Gni anden inn med kinesiske krydder og salt. Kan også bruke bare salt og pepper.
  2. Del appelsinen i båter og putt den inn i anden. Det setter god smak.
  3. Stek på rist i ovnen på 180 grader i 2-2,5 timer. Husk å ha en form under anden slik at fettet ikke renner ned i ovnen.
  4. Strimle opp vårløk og agurk. Bruk en skje til å ta bort det bløte i agurken.
  5. Varm pannekakene i mikroovnen uten å ta av plasten, Det tar bare noen sekunder.
  6. Legg ei pannekake på en tallerken.
  7. Smør Hoisinsaus midt på.
  8. Legg på agurk, vårløk og finrevet andekjøtt.
  9. Rull sammen og spis 🙂

[/directions]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *