I dag ble det en middag som besto av det jeg fant i kjøleskapet. Hadde en tanke om noe indiskinspirert, og det ble det. En god middag som reiv litt i smaksløkene.
[ingredients title=”Ingredienser”]
- 500 gram strimla svinekjøtt
- 1 løk
- 1 kinesisk hvitløk
- Salt
- 1 ts gurkemeie
- 1 ts spisskummen
- 3 ts karri
- 1/4 ts chili
- 1 ts garam masala
- 1 ts honning
- 2 ss tomatpure
- 3 dl rømme
- ca 1 dl vann
[/ingredients]
[directions title=”Fremgangsmåte”]
- Stek svinekjøttet med salt.
- Tilsett finhakka løk og hvitløk og la det steke med.
- Tilsett resten av ingrediensene og la det småkoke ca 5 min.
- Tilsett vann viss retten blir for tykk.
- Smak til med honning evt sukker.
- Server med ris og kokt brokkoli.
[/directions]