Gryterett med indiske smaker

I dag ble det en middag som besto av det jeg fant i kjøleskapet.  Hadde en tanke om noe indiskinspirert, og det ble det. En god middag som reiv litt i smaksløkene.

[ingredients title=”Ingredienser”]

  • 500 gram strimla svinekjøtt
  • 1 løk
  • 1 kinesisk hvitløk
  • Salt
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts spisskummen
  • 3 ts karri
  • 1/4 ts chili
  • 1 ts garam masala
  • 1 ts honning
  • 2 ss tomatpure
  • 3 dl rømme
  • ca 1 dl vann

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Stek svinekjøttet med salt.
  2. Tilsett finhakka løk og hvitløk og la det steke med.
  3. Tilsett resten av ingrediensene og la det småkoke ca 5 min.
  4. Tilsett vann viss retten blir for tykk.
  5. Smak til med honning evt sukker.
  6. Server med ris og kokt brokkoli.

[/directions]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *