En enkel og smaksrik middag med karbonader av kyllingkjøttdeig. Oppskriften er til 4-5 personer.
[ingredients title=”Ingredienser”]
- 2 pakker kyllingkjøttdeig
- 2 egg
- 1 kinesisk hvitløk
- 1/2 løk
- 2 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 1 ts paprika
- 1 ts karri
[/ingredients]
[directions title=”Fremgangsmåte”]
- Bland alle ingrediensene i en bolle og kna sammen.
- Formes til karbonanader og stekes i stekepanne.
[/directions]
Jeg serverte båtpoteter til. Da vasket jeg potetene og delte de opp i båter. Ringlet over olje og potetkrydder. Kryddene har jeg kjøpt i Hellas, men du kan godt bruke salt, pepper og rosmarin. Stekes i ovnen på 200 grader ca 15-20 min., alt etter hvor store potetbåtene er.
Sausen lagde jeg av fløte og baconost. Jeg kokte ut stekepannen med ca 2 dl.fløte, tilsatte 1 ss baconost, og lot det koke et par minutter. Sausen passet godt til med sin milde smak sammen med de mer smaksrike karbonadene.