Kokos og kanelkake

Dette er ei utrolig god kake, saftig og med god smak av kanel og kokos. Dessuten er den kjemperask å lage, og den har blitt en favoritt her i huset.

[ingredients title=”Ingredienser”]

  • 6 egg
  • 150 gram smelta smør
  • 1 1/2 dl melk
  • 150 gram kokosmasse
  • 270 gram sukker
  • 270 gram hvetemel
  • 4 ts bakepulver
  • 3 ts kanel

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Bland alle ingrediensene og rør godt sammen.
  2. Hell røren i en form på 26 cm.
  3. Stekes ved 185 grader i 40-45 min.
  4. Legg kaken på rist og avkjøl helt.

[/directions]

[ingredients title=”Ingredienser til smørkrem”]

  • 130 gram smør
  • 250 gram melis
  • Saften av 1/2 sitron

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Bland sammen smør og melis og visp til luftig krem.
  2. Tilsett sitronsaften til slutt.
  3. Del kaken i to, og smør et tynt lag med krem inni og resten utenpå kaken.
  4. Pynt med det du har, feks Daimstrøssel el.lign.

[/directions]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *