Dette er ei utrolig god kake, saftig og med god smak av kanel og kokos. Dessuten er den kjemperask å lage, og den har blitt en favoritt her i huset.
[ingredients title=”Ingredienser”]
- 6 egg
- 150 gram smelta smør
- 1 1/2 dl melk
- 150 gram kokosmasse
- 270 gram sukker
- 270 gram hvetemel
- 4 ts bakepulver
- 3 ts kanel
[/ingredients]
[directions title=”Fremgangsmåte”]
- Bland alle ingrediensene og rør godt sammen.
- Hell røren i en form på 26 cm.
- Stekes ved 185 grader i 40-45 min.
- Legg kaken på rist og avkjøl helt.
[/directions]
[ingredients title=”Ingredienser til smørkrem”]
- 130 gram smør
- 250 gram melis
- Saften av 1/2 sitron
[/ingredients]
[directions title=”Fremgangsmåte”]
- Bland sammen smør og melis og visp til luftig krem.
- Tilsett sitronsaften til slutt.
- Del kaken i to, og smør et tynt lag med krem inni og resten utenpå kaken.
- Pynt med det du har, feks Daimstrøssel el.lign.
[/directions]