Hvis du liker kylling så burde du prøve denne retten. Smaker kjempegodt og den kan lages til mange.
[ingredients title=”Ingredienser”]
- 8 kyllinglår
- Salt
- Hvitløkspepper
- Evt pepper og hvitløkspulver viss du ikke har hvitløkspepper
- Paprikapulver
- Olje
- 1 løk
- 2 pakker hermetiske tomater
- 3 dl Creme Fraiche
- 2 terninger hønsebuljong
- 1 ts sukker
[/ingredients]
[directions title=”Fremgangsmåte”]
- Legg kyllinglårene i en ildfast form og ringle over med olje.
- Tilsett salt, hvitløkspepper og paprika.
- Stekes i ovnen på 200 grader i 20 min.
- Løkes skjæres i tynne båter og stekes blank.
- Tilsett hermetiske tomater, Creme Fraiche,sukker og buljongterninger, og la det småkoke i ca 10 min.
- Ta kyllingen ut av ovnen og hell tomatsausen over.
- Settes tilbake i ovnen og fortsette å steke i ca 30 min eller til kyllingen er ferdig stekt.
- Serveres med kokt ris og salat.
[/directions]