KYLLING I TOMATSAUS

Hvis du liker kylling så burde du prøve denne retten. Smaker kjempegodt og den kan lages til mange.

[ingredients title=”Ingredienser”]

  • 8 kyllinglår
  • Salt
  • Hvitløkspepper
  • Evt pepper og hvitløkspulver viss du ikke har hvitløkspepper
  • Paprikapulver
  • Olje
  • 1 løk
  • 2 pakker hermetiske tomater
  • 3 dl Creme Fraiche
  • 2 terninger hønsebuljong
  • 1 ts sukker

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Legg kyllinglårene i en ildfast form og ringle over med olje.
  2. Tilsett salt, hvitløkspepper og paprika.
  3. Stekes i ovnen på 200 grader i 20 min.
  4. Løkes skjæres i tynne båter og stekes blank.
  5. Tilsett hermetiske tomater, Creme Fraiche,sukker og buljongterninger, og la det småkoke i ca 10 min.
  6. Ta kyllingen ut av ovnen og hell tomatsausen over.
  7. Settes tilbake i ovnen og fortsette å steke i ca 30 min eller til kyllingen er ferdig stekt.
  8. Serveres med kokt ris og salat.

[/directions]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *