Kyllingform med paprika og creme fraiche

En deilig kyllingrett som nesten lager seg selv. Servert med ris og brokkoli.

[ingredients title=”Ingredienser”]

  • 1 grillet kylling
  • 1 paprika
  • 1 boks creme fraiche
  • 2 store ss Mango Chutney
  • 1 ts Sambal Oelek
  • 1-2 ts karri
  • 2 dl revet ost.

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Del kyllingen opp i biter.
  2. Strimle opp paprikaen.
  3. Stek kylling og paprika til kyllingen har blitt litt gylden.
  4. Ha kylling/paprika over i ei ildfast form.
  5. Bland sammen creme fraiche, Sambal Oelek, Mango Chutney, karri.og halvparten av den revne osten.
  6. Fordel blandingen over kyllingen.
  7. Strø resten av osten over.
  8. Stekes i ovn på 200 grader ca 25-30 min., til osten er gylden på toppen.

[/directions]

Jeg kokte ris med Gurkemeie i vannet. Det gjorde jeg for å få en fin gulfarge på risen. I tillegg hadde jeg brokkoli til. Ønsker du en mer spicy rett, er det bare å tilsette litt mer Sambal Oelek og/eller karri. En nydelig rett med kylling som hovedingrediens 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *