Laks med tandoorismak

Middagen i dag ble gjort unna i en fei. Enkelt og kjempegodt.

[ingredients title=”Ingredienser”]

  • 4 laksestykker
  • 1 pakke blomkålblanding
  • sukkererter
  • 1 dl fløte
  • salt, pepper, tandoorikrydder

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Laksen legges i ildfast form, krydres med salt og pepper, evt sitronpepper, og stekes i ovnen ca 15 min på 200 grader.
  2. Mens laksen steker, legg grønnsakene over i en stekepanne, strø over litt salt og 1-2 ts tandoorikrydder, alt etter hvor sterkt du vil ha det.
  3. Slå deretter over fløten og la det få et oppkok.
  4. Kok opp vann, og kok sukkerertene ca 1 min.

[/directions]Server med kokt ris og evt. litt rømme. En deilig og smakfull middag som jeg håper faller i smak. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *