Pasta carbonara med kylling

En god pasta carbonara er alltid populært og noe de aller fleste liker. Jeg har laget det med kylling og timian, og det smaker kjempegodt.

[ingredients title=”Ingredienser”]

  • Spaghetti
  • Kyllingfilet
  • Salt og pepper
  • Smør til steking
  • 2 egg
  • 1,5 dl fløte
  • 50 gram revet parmesan
  • Frisk eller tørket timian

[/ingredients]

[directions title=”Fremgangsmåte”]

  1. Del opp kyllingen i små biter og stek de med salt og pepper.
  2. Kok pasta med salt i vannet.
  3. Lag carbonarasausen slik:
  4. Egg, fløte og parmesan blandes sammen i en stor bolle
  5. Tilsett den kokte pastaen og rør sammen med to gafler til sausen har fordelt seg i pastaen.
  6. Tilsett kyllingbitene og strø over timian og litt mer revet parmesan.

[/directions]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *