Rundstykker med havregryn

Gjærbakst

[ingredients title=»Ingredienser»] 50 gram smør 7,5 dl melk 6 dl vann 1,7 kg hvetemel 375 gram havregryn 150 gram solsikkefrø 100 gram linfrø 1 ss salt 3 ss sukker 1 pakke gjær [/ingredients][directions title=»Fremgangsmåte»] Smelt smøret og ha i melk og vann og varm opp til ca 37 grader. Hell væsken over i bakebollen. Tilsett […]

[ingredients title=»Ingredienser»]

  • 50 gram smør
  • 7,5 dl melk
  • 6 dl vann
  • 1,7 kg hvetemel
  • 375 gram havregryn
  • 150 gram solsikkefrø
  • 100 gram linfrø
  • 1 ss salt
  • 3 ss sukker
  • 1 pakke gjær

[/ingredients][directions title=»Fremgangsmåte»]

  1. Smelt smøret og ha i melk og vann og varm opp til ca 37 grader.
  2. Hell væsken over i bakebollen.
  3. Tilsett de andre ingrediensene, og elt sammen i ca 10 min.
  4. Heves til dobbel størrelse.
  5. Trill ut til rundstykker og etterhev i 30-40 min.
  6. Stekes på 225 grader i ca 15 min.
  7. Pensle med melk rett etter at de er tatt ut av ovnen for å gi de en blank overflate.

[/directions]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.