HJORTEGRYTE

Middag

Hjort er nydelig kjøtt å spise. Jeg liker det veldig godt i gryter, og i dag laget jeg en kjempegod middag av hjort. Det ble en stor porsjon, og laget av ca 1,5 kg kjøtt. Ingredienser Ca 1,5 kg hjortekjøtt Smør til steking Salt og pepper Ca 1 liter vann 3 paprika i forskjellige farger […]

Hjort er nydelig kjøtt å spise. Jeg liker det veldig godt i gryter, og i dag laget jeg en kjempegod middag av hjort. Det ble en stor porsjon, og laget av ca 1,5 kg kjøtt.

Ingredienser

  • Ca 1,5 kg hjortekjøtt
  • Smør til steking
  • Salt og pepper
  • Ca 1 liter vann
  • 3 paprika i forskjellige farger
  • 1 løk
  • 3-4 buljongterninger
  • 3 dl fløte
  • 1 boks creme fraiche
  • 3 ss oystersauce

Fremgangsmåte

  1. Del kjøttet opp i terninger og stek det med salt og pepper.
  2. Legg kjøttet over i en kjele.
  3. Tilsett oppdelt løk, paprika, buljongterninger og vann, og la det koke til kjøttet er mørt.
  4. Tilsett fløte, creme fraiche og oystersauce, og la det koke noen min.
  5. Server med søtpotetpure og kokte poteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.